Chemare către toate școlile primare: doriți să vă antrenați ca un astronaut?

2 Nov

Sunteți profesor de școală primară? Dacă da, atunci nu pierdeți ocazia de a vă înscrie clasa la provocarea “Misiunea X” 2017 și de a vă antrena cu astronautul ESA Thomas Pesquet și membrii echipajului său! Aveți timp până la 31 Decembrie 2016!

Mission_X_-_Train_Like_an_Astronaut_node_full_image_2

Misiunea X este o provocare internațională pentru elevi cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Aceasta se concentrează pe fitness și o alimentație sănătoasă, două subiecte foarte importante pentru astronauti. Elevii vor învăța despre coordonare, conștientizare spațială, rezistență și forță. Ei vor învăța, de asemenea, să facă parte dintr-o echipă și să efectueze un număr de experimente științifice care implică nutriție și tehnologie spațială.

Misiunea X este o inițiativă a NASA, ESA (Agenția Spațială Europeană), și a altor agenții spațiale din întreaga lume. În timpul provocării, clasa voastră va lua parte la șase săptămâni de pregătire pentru a fi în formă precum astronauții. Prin acest antrenament, clasa voastră va încerca, de asemenea, să obțină puncte care să-i permită lui Astro Charlie, mascota Misiunii X, să meargă până la Lună și înapoi. Paxi, mascota educațională a ESA, va fi prezent și el, alături de alți prieteni, pentru a-l încuraja pe Charlie.

Misiunea X ia startul la 16 ianuarie 2017 și, începând cu acea zi, site-ul său dedicat va fi gata pentru postările voastre! Acolo puteți vedea ce fac școlile participante din întreaga lume, și puteți posta, de asemenea, propriul progres în timpul Misiunii X.

Doriți să participați?

Înregistrați-vă prin intermediul site-ului trainlikeanastronaut.org/user/login, folosind codul de înregistrare RUBINS2017 și tipul de înregistrare “Challenge 2.” Aveți până la 31 decembrie pentru a face acest lucru.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare, scrieți la teachers@esa.int.

Hai Misiunea X 2017!